Tussen Bad en Breakfast » Baby en kinderen

Wat kunnen wij leveren:

Er is geen mooier iets als nieuw leven te zien, toch? Dat vinden wij in ieder geval wel. En we zijn allemaal zo geprogrammeerd dat we dat nieuwe leven een zo goed mogelijke toekomst mee willen geven, van verzorging tot leren tot herinneringen. Je wordt Papa of Mama, in welke samenstelling dan ook.

En wij doen daar net zo goed aan mee. We zijn zelf ook ouders en hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan met zowel de genoegens als de nadelen van al dat nieuwe leven. Want onze kinderen en die van onze broers en zussen, krijgen opeens ook weer kinderen. En dan ben je opeens Oom of Tante, Opa of Oma, Neef of Nicht of... Het blijft maar doorgaan.

En zelfs dan nog wil je dat kleintje zo goed als mogelijk op weg helpen. En wij willen de rest van de familie op weg helpen ter ondersteuning van dat ene speciale kleintje. Nu het nog zo klein is of klaar is voor de kleuterklas. Of zelfs wat later. Hoewel, wat later, zelfs als ze op zichzelf gaan kunnen we hun nog op weg helpen. Maar dat is weer een andere pagina.

Wat kunnen wij leveren?

Wij hebben in de winkel een aantal praktische dingen samengesteld in onze kinderhoek. Variërend van hydrofiel doek en washand tot een aantal verzorgingsproducten. Van knuffels tot tekenboeken. En van kinderkamer-aankleding tot leerzaam speelgoed. En nee, dat is bij lange na niet genoeg. Maar we zijn ook geen baby-winkel.

We kunnen het allemaal wel leveren, maar het is niet op voorraad. Wat we wel kunnen doen, is een complete kinderkamer inrichten voor een baby, die weer omzetten naar een kinderkamer en vervolgens naar een tienerkamer. Inclusief meubels en aankleding. Maar dan wel eentje op maat.

We kunnen zelfs complete kinderwagens, luiertassen of autozitjes voor u bestellen. Uiteraard op bestelling.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen? Kom eens langs, we zijn slechts 7 dagen per week geopend. Er konden helaas niet meer dagen in een week.