Tussen Bad en Breakfast » Heinen Delfts Blauw

Delfts blauw?????

Jazeker.

Heinen Delfts Blauw in Dordrecht 

Heinen Delfts blauw  

Er zijn veel soorten Delfts Blauw te koop maar er is maar één Heinen Delfts Blauw.  Die heeft maar één streven en dat is om Delfts Blauw weer hip en modern te maken.

Heinen Delfts Blauw is gespecialiseerd in onder andere decoratieve wandborden. Niet alleen in de klassieke bloemen, maar ook met kunstzinnige en eigenwijze  thema's. En daarnaast hebben ze mooie servieslijnen. Zo is er Blauw Vouw, geïnspireerd op de Japanse Origami vouwtechniek. En de serie Blauw Bloesem. Een gladde binnenkant en een soort craquelé aan de buitenkant, waarbij het klassieke bloemmotief is opgeblazen tot een enkel patroon.

Heel bijzonder zijn de wandborden. Er komt kleur terug in het Delfts Blauw en hoe!! Een aantal van de grootste kunstmeesters uit de 17e eeuw is verzameld in zeer kleurrijke wandborden, variërend van klein tot groot. Maar ook een aantal eigen ontwerpen komen erin voor. In onze webshop staan ze ondergebracht van klein tot extra extra groot.

Op zich is elk een kunstwerk op zich wat een hele ruimte kan opfleuren, maar wat te denken van een hele wand vol? Alle wandborden zijn niet alleen binnen de series op elkaar afgestemd. Ze vullen elkaar aan. Daarom zijn er al een aantal sets samengesteld. Voorbeelden ervan vind u in onze winkel. Echter, elk bord is ook afzonderlijk te verkrijgen, danwel te bestellen  Zo kun je op eigen tempo uitbreiden.

Bij afname van complete sets, kunnen wij u een concurrerende prijs aanbieden. Ook kunnen wij naar binnen- en buitenland verzenden.

Er gaat wel een aantal dingen veranderen in hun assortiment. Zo gaat de zogenaamde Retro-serie eruit. En verdwijnen de kussenhoezen. Wij proberen om de laatste van de bijzonderheden nog te bewaren, maar daar zit ook een einddatum aan. Bezoek ons vooral in onze winkel.

Bijkomend voordeel is wel dat ze een aantal geheel nieuwe lijnen hebben opgezet.

Zo noemen wij de serie KLEI, de serie DIP DYE of het servies Oranje Tulp. Ook zijn er een aantal nieuwe vazen.

Maar ook komen er Wandcirkels aan, Kunstwerken van 60 tot 120 cm die zowel binnen als buiten zijn op te hangen.

Neem vooral eens een kijkje in onze webshop en zie een voorproefje. Kom dan langs onze winkel en we kunnen het voor u in orde maken.

Let op:

Ook voor Heinen geldt dat de wereldwijde pandemie er behoorlijk heeft ingehakt. Voor met name de servies-sets Bloesem en Vouw, alsmede een aantal wandborden, betekend dat dat ze momenteel niet kunnen leveren. Dat wordt echter op korte termijn opgelost. Wij houden U hiervan zo goed als mogelijk op de hoogte.

Voor reeds geplaatste bestellingen bij ons geldt, u krijgt bericht zodra we het binnen hebben. Deze houden we ook speciaal voor u vast. Wij nemen daar persoonlijk contact voor met u op.

UPDATE:

De serie Bloesem is weer volledig bestelbaar. Wij kunnen dan ook complete serviezen aanbieden voor een gereduceerde prijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Voor de overige  series is de (voorlopige) planning dat de meeste wandborden half augustus weer beschikbaar komen en de serie Vouw wordt half september verwacht.

Wij vullen uiteraard aan waar wij kunnen.

 

Uiteraard is het altijd mogelijk om een zogenaamde pre-order te plaatsen bij ons. U betaald een bedrag vooraf en heeft het dan als eerste binnen.

 

De verkoopprijs van onder andere de wandborden gaan per 1 augustus helaas omhoog. Dit gaat niet gelden voor de serviezen.

Dit in verband met de stijging van de transportkosten. Wij informeren u zo snel mogelijk hierover.

 

Leuker nieuws is, dat we alvast een inkijkje hebben gekregen in wat er nog in de planning zit voor de rest van het jaar.

Een aantal dingen komt binnenkort beschikbaar en een aantal dingen komt hopelijk voor het eind van het jaar beschikbaar.

Hou vooral  deze site en onze socials in de gaten.